Лъжовна си, девойко!
Няма да те мисля,
в живота има правила.
Когато си със друг,
не зяпай необмислено,
сърцето не пилей на пух и прах
Какво ли ти говоря -
имаш свои мисли
и няма да ме разбереш.
Това ще ти остане,
бъди дълбокомислена -
един ден все ще спреш!
© Иван Все права защищены