Какво ли търси мъжкото сърце? -
се пита всяка женска същност.
Жената винаги готова е да отдаде,
последното си пълно с вяра зрънце…
Жената как обича ли? Обича!
И в любовта си знае как гори,
и да съблича, и да се облича,
за него всичко пак ще я боли…
Той пак заспал е на дивана,
открит и като лъв гърми,
мечока би избягал даже,
за да не чуе и пръдни.
Обаче, тя го гледа със усмивка.
Какво да прави – нейно е момче!
Сърцето щом окраде и - щастливка,
нарича се, дори без глас да е.
Не вижда той ръката нежна,
която с грижа го завива,
подрежда разпилените му вещи,
и пак тя чувства се щастлива.
© И.К. Все права защищены
Нека денят ти да е светъл! Поздрави!