Какво му трябва на човек?
Едно море...
Една любов...
Път, който да не свършва...
Една душа, родена със криле,
познала своята небесна същност...
Света да пие с всички сетива...
Пиян от щедростта му...
Пиян от неговата светлина...
Какво му трябва?
Всъщност много малко...
© Нина Сименова Все права защищены