29 мая 2007 г., 11:03

Какво съм днес за теб? 

  Поэзия
729 1 13
Какво съм днес за теб?
Определи ли чувставата си ти?
Любов, нежност или още нещо?
Нещо, без което ще боли?
Какво съм днес за теб?
Последна капчица вода?
Слънце в мрачен ден
или обетована земя?
Какво съм днес за теб?
Най-обикновена жена?
Нещо, без което не можеш?
Предмет, с който да си удовлетворяваш страстта?
Какво съм днес за теб?
Пролята и нечакана сълза?
Безумен копнеж?
Или една хубава лъжа?
Какво съм днес за теб?
Аз те питам това.
А какво си ти за мен?
Ти си моята единствена съдба!


                                                                                      28.05.2007г.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??