С очите - незаспали езера,
една звезда за двама ни избирам.
Криле пришивам с тъничка игла...
а ти си мислиш, че ми падна мигла.
И облаците, пълни със вина,
сами решават път да ни отворят...
Но ти навярно, скъпи, не разбра,
че полета се сбъдва само с обич.
Открий я в мен отново и тогаз,
в хармонията сам ще се познаеш...
Каквото и да премълчавам аз,
сърцето рая ще ти обещае.