10 авг. 2007 г., 10:23

Камо градеше, Илия... 

  Поэзия
817 0 1
 

Косите ще си почерни Ирина,

но за очите не знае

и как ли за това да мечтае,

щом и в сънищата си горещи

не е сънувала контактни лещи,

като живеят двамина

в тая тясна килия.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??