Политлюбов
Мени "елитът" в стил модерен
идеи, нрави... даже и сурата,
но на едно остава верен -
на Партията на Парата!
. . .
От избор на избор
Преследва ни една "сполука"
като че вечно по закон:
изгрее нов "Бог"... и се спука
поредният надут балон.
. . .
Водещ стил
Вечно по един тертип
всичко става си у нас:
има, няма свински грип -
свинщината е на власт.
© Борко Бърборко Все права защищены
браво за позицията и за таланта, Борислав.