Цялата тая каша е една голяма диария
и ние плуваме точно в сърцевината ú,
цапаме скъпите си дрехи с престоели лайна
и учим децата си на същото...
Повечето вече отдавна сме свикнали със смрадта,
малцината, на които им пречи, се задушават прекалено бързо,
а всичко може да е толкова просто, някъде там навън,
извън купчината от слонски фекалии...
Но е късно,
измъкване няма,
единственият изход
е да поемеш с устата си
цялата тази разложена смрад,
докато умираш в последно дихание...
© Димо Все права защищены
__________________________________
Да, просто е,но темата е друга.
Истини си написал flang