7 окт. 2017 г., 00:14

Капан за сънища 

  Поэзия
279 1 0

Живеем затворени в страх,
всички ще избягаме от дълголетието,
в спалнята ми има локва кръв,
от хора, които са умрели там,
покривам я с килима и заспивам,
сънувам смъртта.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??