не си
не си ти
КАПКА
а кàпище
в което
вселява се
и сгрява се
сърцето
не си
не си ти
КАПКА
а кипваща вселена
от кипване предишно
сътворена
не си
не си ти
КАПКА
а си капчук небесен
и с капките ти
хлябът за душата
е
омесен
© Стоян Минев Все права защищены