25 мая 2007 г., 16:48

Капка от дъжд 

  Поэзия
533 0 2
 Капка от дъжд
 в златната ръж.
 Слънчев лъч
 в златната ръж.
 Две огнени очи
 в жълтото поле.
 Две горящи души
 под знойното небе.
 Лято е -
 чуй нежния зов.
 Лято е -
 време за любов.
 
 21.05.2007

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??