Сега е ред на 16-те поред капки акварелни. Както винаги, са придружени с нещо чудесно...
Акварелът е на Willem Haenraets.
Б.
Посоките -
съдбовни знаци
под небето.
Съществени понятия,
донякъде условни.
Тази, дето
сочи ти сърцето,
е Истинската…
Но често
страдаме си
за което…
***
Скитници са
нашите Души,
Страдалници
в изгубена планета.
Вечно търсещи.
Различни –
умове, тела…
Накрая
изпроводени с една
монета…
Б. Калинов
20.03.2011г.
Пловдив
© Борис Калинов Все права защищены
Б.