Реших да посветя поредните "Капки акварел" на нещо, което все по-рядко се случва в наше време - романтиката, скрита в едни обикновени листове хартия... Обикновено са скрити в пликове с най-различни красиви цветове, но истинската, голямата красота е там - в изписаните редове...
Акварелът е отново на Андре Коон.
Б.
Не късай…
Не късай
моите писма!
Те следи са
от пътеките
изминати
и все пак
непознати!
Чак до края...
Да!
И не съдържат
само дати,
а вълнения
и чувства.
Нашите съдби…
А какви са те?
Не зная!
***
Не само
лист хартия…
Не само
стари листи са
писмата.
Те носят
в себе си
очарования…
Понякога
следи си имат
от сълзи,
но повече…
Но много
повече,
изпълнени са
с прелестни
мечти…
С горестни
желания!
Б. Калинов
02.04.2011г.
Пловдив
© Борис Калинов Все права защищены
Радвам се, че прочетохте!
Б.