***
Огънят поглъща
всяка съчка-да живее.
И оставя жар…
***
Дъждът понесе
стрелите си в колчана
Вятърно увлечен…
02.06.2010г.
***
Лятото поема
за пореден път в деня,
идващ слънцестойно…
04.06.2010г
Б.Калинов
2010г. Пловдив
© Борис Калинов Все права защищены
Борис, сърдечно..