Художник: Олег Нарыков
Нощни улици
Кръстовища
посоките
променят…
На себе си намигат
жълтооко.
През разперените
пръсти
на нощта
звезди се смеят
за нещо свое си.
Непонятно.
И високо…
Б.Калинов
23. 07. 2010г.
***
По сънените улици
пробягва утринният
Вятър,
понесъл се нанякъде
самотен
в безнадежност.
Един забързан
минувач
ме среща.
Скрил очите си.
Прилежно.
Б. Калинов
16.08.2010г.
Пловдив
© Борис Калинов Все права защищены