16 мая 2016 г., 12:34

Капки душа 

  Поэзия » Любовная
480 0 4

Ела ме прегърни,

защото ме е страх от самотата!

Ела ме прегърни!

Кажи ми - мисълта за мен те върна от вратата

и няма да боли!

 

Ела ми почети

онази хубава история!

Ела ми почети!

Кажи ми - любовта не е измислена от хората;

реалност е, нали?

 

Ела и остани

при мен, защото тъй те искам!

Ела и остани!

Душата ми на струи

в твойта длан се плиска!

Ела и ме изпий!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??