Бих счупила всяка решетка
През дълъг път ще мина
Ще ходя дълго
И без багаж ще дойда
Само искам
Да мине вече тази карантина
И в твоя свят да дойда
Ще те гушна
Дистанция няма да спазвам
Ще заспя до теб спокойна
И нека всеки да разказва
Че не от вирус, а по теб съм болна
© Йоана Все права защищены