4 июн. 2006 г., 16:35

Карма 

  Поэзия
1448 0 1
Карма

Вятър носи душата ми насред небето
Виждам луната и стотици звезди
Вятър промени нещо вътре в сърцето
И душата вече не ме боли

Само вятъра може да ме спаси от мен
Само той може да загаси болката
Само вятъра може да изясни моята карма

Огън гори някъде в моето сърце
От малка искрица започна това
Огъня ,запален още от малко дете
Още изгарям до сега

Само огъня може да ме върне към живота
Само той може да ме възпламени
Само огъня може да изясни
Моята карма

Вода тече и изпълва цялото ми тяло
В съзнанието ми ври
Водата съживи сърцето изгоряло
Искам да пия със затворени очи

Само водата може да ме събуди
Само тя ще ме изцяло промени
Само водата може да изясни
Моята карма

Светлината лекува моята душа
Толкова години от страх разрушена
Светлината обливаме с доброта
Тя лекува душата ми наранена

Само светлината ме въздига в небето
Само тя може да ми покаже всички звезди
Само светлината може да изясни
Моята карма

Шума се спука дълбоко в моя ум
Не обичам да съм сам в тишина
Достигам до истината с много шум
Така се появи и светлината

Само шума може да ме накара да говоря
Само той може да ми прости
Само шума може да изясни
Моята карма

Душата ми страда когато
Няма смисъл от съществуването и
Само душата може да изясни
Моята карма

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??