19 июн. 2014 г., 17:54

Карма е... 

  Поэзия » Любовная
568 0 6

 

 

     Няма да ми простиш, нали!

     Недей!

     По залез луднала любов

     не се прощава! Тя боли,

     тя е само скучен голослов

     и нищичко не дава -

     ни пари, ни къщи, ни коли,

     отрицателни емоции само

     в уморените от грижи дни...

     Наруших ти личното пространство

     без да искам, без да мисля,

     като аромат от роза

     вдишах те в несвяст и с бодлите ти

     в душата си те впих...

     Раздра я! На капки

     излях ти я от стих във стих...

     Не ми прощавай! Карма е...

     На хладно само запази ме -

     нека да съм ти спомен тих...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??