Опустял дом на скитници безпътни.
Открехната врата. Пустота.
Влажен въздух. Прозорец счупен.
Нещо в ъгъла, обвито в самота.
Играчка стара на едно момиче,
прегърнало я силно. Плач в нощта.
Снежинки бели. Вятър силен.
Във въздуха се рее една душа.
Очи затворени. Сърце замряло.
Последен дъх от самота.
Надежда сляпа. Вяра мъртва.
Безмълвна тишина.
© Сюзън Смърт Все права защищены