27 июн. 2010 г., 22:54

Каса бира 

  Поэзия » Юмористическая
1015 0 1

Жега!
Събуждам се облян във пот,
в съня ми - каса бира,
студена, потна и пенлива.
Прекрасно, но мираж,
в хладилника ми няма бира.
Обличам се и "на бегом"
нахълтвам в магазина.
Задъхан си поръчвам каса бира
студена, потна и пенлива.
Прибирам се и като ритуал
наливам халбата със бира.
С притворени очи отпивам
щастлив с любимата ми бира.
Мъжете могат без жени,
в хладилника щом има бира,
студена, потна и пенлива.
За каса бира - какво не бих дал?
Студена, потна и пенлива.

© Виолин Асенов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??