БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТКРОВЕНЦИ,
КОИТО С ТВОРБИТЕ СИ
ИЗПЪЛВАТ ДЕНЯ МИ С КРАСОТА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Наметнал вместо бронята - надежда,
свободен, благороден, доверчив,
пътува той към своята безбрежност,
а любовта в сърцето му гори.
И не продал душата си на дявол,
стремително се носи през света,
прегърнал най-красивата си вяра,
в най-чистата, в най-детската мечта,
за да гори надежда, да ни сгрява
и светлина от нея да струи.
Когато и неверниците вярват,
светът с любов и доброта блести.
© Елена Гоцева Все права защищены
светът с любов и доброта блести."
Бъди в Светлината, Ена!