На прозореца намерила смъртта си.
С крила разперени за миг да полети!
С поглед втренчен към взорите небесни,
с молитва любовта да я спаси...
Като бяла пеперуда,
на прозореца намерила смъртта
така се чувства моето сърце ранено.
Потънало във самота.
А ориста на пеперудата я знаем
че заслепени от илюзия лъжовна,
във огънят на любовта горят.
Така и ние умираме самотни
на прозореца на своята душа...
С крила разперени с надежда,
чакаме да ни спасят.
© Ангел Все права защищены