,,и ти разбираш
как в тишината
завинаги
споени са
душите,,
Валери Рибаров
Като пръстен жълтозлатен,
споен със диамант блестящоскъп,
украсяващ той ръката
на любимата във миг съдбовен
от любимия незнайно разделена е
в ден на отчаяние и скръб...
Душата й сломена е
от самота несподелена,
тъй лесно наранена е
от нежелано от двамата
разделяне...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова Все права защищены