14 окт. 2011 г., 12:20

Kато слънце 

  Поэзия » Любовная
710 0 0

И все надявах се че ще те срещна

И ето най-накрая ти дойде

И стопли ме с усмивка като слънце

И стопи леда в моето сърце

И върна ми надеждата в живота

И върна ти усмивката на моето лице

И зная че един за друг ни пази до сега съдбата

И че оттук нататък няма сила която може да ни раздели

© Юлиана Цекова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??