19 июл. 2009 г., 11:17

Като Ураган 

  Поэзия » Другая
393 0 0

 

Някога може би ще успея
да забравя, че живял си за мен,
но очите ти подло ме лъжеха
и нараняваха без срам.

 

Някога може би ще погреба
лъжите ти дълбоко в пръстта
и невинна до болка ще тръгна
с нова във мен смелостта.

 

Някога ще забравя и болката,
и сълзите, страха и отровата,
която ти караше ме да пия
от бездънната яма в погледа ти.

 

Някога може би ще живея,
ще се съвзема от урагана Ти,
който погубва с онези сини очи
пълни само с горчиви лъжи.

© Сюзън Смърт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??