9 июн. 2009 г., 08:06

Като видение 

  Поэзия » Любовная
619 0 3

Като перлена роса ще ме изпуснеш,

между сухите ти пръсти ще изчезна,

ще те целуна с огнена магия -

дъха си спри пред мойте устни.

 

 

Като лунна светлина ще ме усетиш

как прониквам в твоите очи,

как достигам до сърцето -

от обичта ми ще те заболи.

 

 

Като сирена морска ще ме чуеш,

да приласкавам твоите мечти,

ала докоснеш ли ме, ще изчезна -

измислена от будни спомени.

 

 

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??