Бай Ганьо вечно критикува,
натиснат ли го, с глас реве...
Над чуждия проблем умува,
а над своя си... не ще...
И като видрите в реката,
ташака си ще изяде,
не може ли така в тълпата
от чуждото да откраде!
22.03.2013 г. София
© Христо Славов Все права защищены