Време се мина,
а присъдата на "цар" Киро намалиха със година.
Такова е поведението на нашия съд.
Заради такива се отклоняваме от правия път.
Не стига че присъдата му е малка,
ами и нашата съдебна система жалка
я олекотява още.
Е, как да сме спокойни нощем!?
© Георги Все права защищены