19 июн. 2009 г., 00:02

Казах си 

  Поэзия
947 0 2

В началото си казах:

"Споко, Диди, всичко е наред,

често се случва това на човек"

И уж продължих да гледам напред!!!

 

 

Мислех, ще ми мине бързо,

за ден-два и всичко ще отшуми,

но уви, станаха години

и то не една, две,a цели три.

 

 

Три години сърцето ми кърви

и се учудвам че още може да тупти,

но за него, знам, си заслужава,

сърцето да се къса и да страда.

 

ЗНАМ, ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ,

ЧЕ КОГАТО АЗ ОБИЧАМ, ОБИЧАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!!!

 

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??