Симеон Дянков:
Във тази кризисна година,
важна е финансовата дисциплина,
затова, дори при магистралните забежки,
настоявайте за касови бележки.
Цветан Цветанов:
Престъпниците нека да не спират
лягане на пода да тренират,
за да бъдат винаги в кондиция,
ако нахлуе родната полиция.
Анна-Мария Борисова (вече бивша):
Досега само усмихвах се аз,
а вече смея се на глас,
защо ли – питате се вие –
ами отървах се от здравните бакии.
Вежди Рашидов
Временно зарязах малката пластика,
културата ни отдавна е скъсала ластика
и трябва някой да я вдигне на крака,
като начало, Лувър ще ви построя.
© Виктор Горов Все права защищены