Казвал ли съм ти,
че виждам
хубост в твоите очи
и също,
че завиждам
слънцето, че ги светѝ.
Казвал ли съм ти –
за тебе -
постоянно мисля си.
Казвал съм, ала
без време
споменът тежи ми.
Казвал ли съм ти,
че те обичам,
че си в моите мечти?
Даже да не съм –
се вричам
сърцето ми със теб да полети...
© Денис Метев Все права защищены