6 апр. 2017 г., 23:33

Казват 

  Поэзия » Свободный стих
848 4 0

Казват, че смисълът на живота имал вкус на устни, 

аз мисля, че тези устни са твоите

затова не мога да спра да ги целувам.

© Илияна Димова Все права защищены

Без правила, само словото на душата..

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??