24 сент. 2017 г., 20:58

Keep talking 

  Поэзия
258 1 2

Слушам те,

забивам си ноктите в дланите,

продължавай да говориш,

гласът ти е глад,

а той освежава.

Утре ще си нов човек,

но е неделя

и да се обичаме еднакво

"Не работи."

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??