Кефя се,
със джин и лед,
и редя поредния (не последния) куплет.
В кой ли сайт да го кача?
Да не би да ми го заличат?
Май съм дракичка голяма,
тъй ми казваше и мама.
Весело ми е сърцето,
пулсът ми е... до небето,
а усмивката игрива,
нека всички ви разсмива!
Не ме съдете безпричинно,
нищо лошо не тая,
но не мога толкоз чинно
да седя и да мълча!
Всеки има свой талант,
и певец, и музикант,
всеки диша на земята,
... оставете му душата!!!
© Валка Все права защищены