Евтини души
инак дрешките модерни
мозъци без гънки
но със скъпи дънки
избръснати тела
срамота е да си със брада
мускулите стероидни са надути
а пиленцето – гумено
самочувствието щрака
(ще ви видя след 40-така)
© Христо Манчев Все права защищены