28 февр. 2023 г., 11:08

Кинцуги 

  Поэзия » Философская
212 0 1

От музика и звезден прах

сред дим и морска пяна,

Душата ми на бащиния праг

със майчини завети се е сляла.

 

Отчупват се парчета от фасадата,

грижливо в джоба си ги пазя още.

Не мога да направя нищичко за сградата, 

но пътят ми ще обелязват нощем.

 

Все още се ми се случва и да се оставям, 

на миналото си да бъда плагиат,

но чух отвътре, че ако не ги заравям-

накрая те ще заблестят.

© Роси Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??