КИТАРА
Шепти
китарата
в нощта.
Не. Не шепти...
навява спомен
в мрака.
Във спомена сме аз и ти,
и ъгълът-раздяла,
чакащ ни.
Във спомена е тишина -
ненужна,
тягостно-крещяща.
В очите ти - една жена -
във твоята
любов
пораснала.
© Надежда Маринова Все права защищены