Нека бъда аз китарата в ръцете ти
и под пръстите ти пак да оживявам,
за да достигне мойта песен до сърцето ти
и да мога с чувства да те направлявам.
Нека като струна да ме милваш нежно,
за да се превърна в извор от любов,
за да бъда аз желание копнежно
и глас, и шепот, стенание и зов!
© Биляна Все права защищены