17 мар. 2008 г., 08:03

Китарен звън 

  Поэзия
492 0 3

Китарата звъни,

гласът му нежно пее,

той иска да се извини,

сърцето му за мен копнее.

Китарата звъни -

това е серенада,

тя искрено звучи,

изпълва ме с наслада.

Той за мене свири

нашата любима песен,

дъхът ми сякаш спира

от звука чудесен.

Застанал пред онази врата

на моята прошка се надява

и може би ще простя,

и компромис ще направя.

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??