Клетва
Ще бъда клетва върху грешните ти устни,
която ден и нощ ще ги гори.
Ще бъда трепет в нощите ти пусти,
сълза издайна в твоите очи.
Ще бъда зов в душата ти жарава
и див копнеж във твоето сърце.
Ще бъда чужда щом ме пожелаеш
и твоя щом от мен се отречеш.
Ще бъда сън, когато не сънуваш
и ярък лъч , когато ти се спи.
Ще бъда блян, когато ме жадуваш
и сол във раната, когато те боли.
Ще бъда зной в прохладните ти нощи
и леден студ във летните ти дни.
Ще бъда песен неизпята още,
стена ще съм пред твоите мечти.
Ще бъда тук, когато теб те няма
и ще избягам щом се доближиш.
Ще бъда истината в твоята измама.
Ще съм кошмарът, в който ще гориш.
на бившия...
© Биляна Битолска Все права защищены
така им се пада на "простодушните"!!!