Не те питам къде си и с кой си
и себе си дори не питам...
Твоите отговори потопи ги в безкрая,
щом моите вече си зная...
Да отговаряш, без да те питат;
да даваш, без да ти искат...
Вода да газиш и да си жаден...
И всеки път да си по-гладен...
© П Антонова Все права защищены
Благодаря ви, Веси, радвам се, че и сега те срещам!