Всеки носи младостта
с клонче с цвят в ръка
и върви усмихнат по света,
ръка в ръка с любовта.
През морета, планини и океани,
и полета с чудни минзухари,
все с клончето с цвят
света ще обикаля, докато е млад.
© Никола Диманов Все права защищены