КЛУБ
От страх душите ни са сгушени.
След стрес отвън се търсим тука.
Намираме се целите опушени -
открили в стиховете си сполука.
Словата крачат в крак с рими,
обсебени от словесна магия.
Играят с нас. Не ги търпиме.
Удавяме ги във менте ракия.
© Мимо Николов Все права защищены
Относно ракията - ментето може да ни изхвърли трайно "зад борда", затова трябва да си отваряме добре очите, като консумираме...-
Усмихна ме пред монитора затова ти давам 6!Поздрави!-