26 мар. 2022 г., 16:36  

Княжевската гора* 

  Поэзия
326 1 1

                           Жената, която от паметни дни...

 

                                                          Николай Лилиев

 

Гората, която от паметни дни

сърцето ми пламенно страстно обича,          

зове го, когато печал го плени

и „моя завинаги“ то я нарича.

 

___

* София

 

© Димитър Бурназов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??