Когато
Когато във самотна вечер
безумни мисли бият в мен
и смисъл не намира вече
най-сиво сивият ми ден,
аз пак за тебе ще помисля
и ще сведа очи в жарта
на своето сърце-огнище,
изпепелило... любовта.
Когато влюбя се отново
и възроди се в мен страстта,
чрез теб ще бъда пак готова
да давам и да полетя...
© Марина Тодорова Все права защищены