1 авг. 2009 г., 20:28

Когато 

  Поэзия » Другая
799 0 0

Когато ти е трудно пред себе си

да признаеш, че изпуснал си мига,

че си нямал смелост да хванеш лястовицата

и отлетиш зад далечни хоризонти.

 

Когато си обречен,

очите ти ще се реят и мечтаят

за прегръдката на откъснатата детелина,

положила подкова в твоето сърце.

 

Когато любов за огън гори,

ръка към простора  протегни

и посрещни неочаквания блян -

като подарък от дълго мълчание и самота.

 

Когато омаян си от самодива,

докосни росата и забрави

и последния кошмар в съня.

Кладенец аз съм - безмилостно ме пий!

© ДИМА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??