25 окт. 2020 г., 16:02

Когато 

  Поэзия
162 0 0

Щастие - какво е... знаеш ли, много е просто...

Когато ме гледаш със сладка усмивка,

когато ме търсиш със поглед защото ти липсвам,

когато се чувстваш желана, когато сме двама.

 

Когато знам, че се чувстваш спокойна,

когато знам, че се чувстваш достойна,

когато знам, че се чувстваш щастлива,

когато знам, че се чувстваш красива.

 

Когато те чувам със глас да се смееш,

когато те чувам звънко да пееш,

когато без глас само с очи си говорим,

когато дори просто си спорим.

 

Когато до мене спокойно заспиваш,

когато муцунка във мене забиваш,

когато ме дразниш, напук за шегата,

когато си лигла, като децата.

 

Когато си нежна, когато си мила,

когато дори нервно очи си присвила,

Когато със страст във очите ме палиш,

Когато докосваш, когато ме галиш.

 

Когато говориш ми колко ме искаш,

когато ръката ми в ръката си стискаш,

когато ми казваш думата "твоя",

когато просто знам, че си моя!

© Мирослав Драгоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??