Когато не откриваш смисъл.
Когато си напълно сам.
Когато Бог те е орисал.
да бъдеш тук, но някак там.
Когато птиците не пеят.
Когато слънце не блести.
Когато другите живеят,
а ти ги гледаш отстрани.
Когато сенките се смеят.
Когато нощите са зли.
Когато халите вилнеят,
Когато ти си, но не си.
Тогава опомни се.
От тоя сън се събуди.
И в морето на живота,
просто смело се хвърли.
© Виолета Все права защищены
Хубава вечер ви желая.