16 февр. 2007 г., 12:11

Когато 

  Поэзия
993 1 2
Когато те погледна, виждам болка,
когато те докосна, чувствам страх.
Опитвам се да си те спомня, но не мога,
опитвам се да те забравя, виждам прах.
Докосваш ме във ледена прегръдка,
изгаряш ме със парещи очи,
но все не мога аз да те усетя
така, както усещах те преди!

© Скрапи Ду Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??